Bandă Transportoare
august 8, 2018
NN-10 Premier favorit
august 8, 2018

Clapa pentru sudor

100.00 MDL

Descriere

Corpul scutului Favori®T este fabricat de ROSOMZ® sub licență de la EYREX® Elveția, realizat din material termorezistent TermotreK® (Germania), rezistent la ardere, temperaturi ridicate și scăzute și vă permite să ridicați cel mai convenabil scutul. și în jos, fixându-l în aceste poziții. Filtrul de lumină îmbunătățește vizibilitatea, designul corpului scutului protejează pe cât posibil capul, fața, gâtul și partea superioară a pieptului sudorului și asigură un bun schimb de aer în spațiul de sub scut. Blocul de filtrare pliabil este fixat în două poziții „sus și jos”, permițând sudorului să lucreze în condiții înghesuite, precum și să efectueze alte tipuri de lucrări (curățarea cusăturilor cu unelte de mână etc.), fără a limita vederea și creșterea productivitatea muncii. Montare pentru cap RAPID cu reglare lină a dimensiunii. Filtrele de lumină de tipurile C-3 – C-8 (dimensiune 110×90 mm) sunt protejate pe ambele părți cu o sticlă și suport din plastic. Montarea unității de filtrare permite înlocuirea rapidă a geamului de acoperire, a substratului și a filtrului fără utilizarea de unelte. Greutatea optimă a scutului (nu mai mult de 380 g) și intervalul de temperatură de funcționare de la -40ºС la +80ºС permit acestui model să fie utilizat în spații industriale și spații deschise.

Suportul universal pentru cap RAPID este fabricat de ROSOMZ® sub licență de la EYEREX® Elveția:

Mecanismul de reglare a dimensiunii din spatele capului vă permite să reglați ușor și să ajustați cu precizie dimensiunea scutului, să fixați în siguranță scutul pe capul utilizatorului și să eliminați posibilitatea ca scutul să cadă, în special atunci când este utilizat cu pălării (căldură). -cagole rezistente)

Datorită pasului minim de adaptare la dimensiunea capului utilizatorului, gama de dimensiuni a crescut, este garantată o potrivire perfectă a produsului și echilibrul s-a îmbunătățit

utilizatorul poate alege poziția optimă a scutului prin ajustarea unghiului de înclinare prin deplasarea șefului în canelurile clemei

05260 – garnitură moale detașabilă igienic pe frunte din piele artificială vinil;

05270 – un sigiliu moale, detașabil, igienic al frunții din piele naturală (în funcție de modelul de scut) reduce presiunea asupra capului utilizatorului și oferă confort în timpul purtării pe termen lung și a muncii intense.

APLICAȚIE: pentru protecția fiabilă a ochilor și a feței sudorului împotriva radiațiilor directe din arcul de sudură, stropilor de metal topit și scânteilor în toate sectoarele complexului economic național al Rusiei și țărilor CSI, în locații industriale, în ateliere în timpul fabricării pieselor , componente, mecanisme (auto, construcții navale, inginerie mecanică), precum și în timpul instalării, reparațiilor și altor lucrări legate de utilizarea sudurii electrice în condiții de temperaturi scăzute și ridicate.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Clapa pentru sudor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *